Xerrada: Afectivitat i Sexualitat per a TOTES les EDATS

Sexualitat

(o de com conviure amb mutants del Planeta Sexe)

A càrreg de Juanjo Fernández

Dia: Dijous 23 de maig a les 17:15h
Lloc: Biblioteca de La Salle Horta

Vivim en un Planeta Sexe -mitjans de comunicació, publicitat, pel·lícules, Internet, cançons…-, però la sexualitat no apareix sobtadament a l’adolescència (encara que és llavors quan fills i filles esdevenen «mutants») sinó que va lligada al desenvolupament afectiu al llarg de tota la vida.

Sexualitat

Pares i mares hem de conèixer aquest procés i saber com i quan intervenir-hi, amb discreció, naturalitat, sentit comú i sentit de l’oportunitat.

Veniu a compartir la diferència, el camí de l’afectivitat, reptes, dubtes, estratègies i recursos… i què hem de fer pares i mares!

ATENCIÓ: Les famílies que NO siguin membres de l’APASOR hauran d’abonar 3€/persona per l’assistència a la xerrada.

HI HAURÀ SERVEI DE GUARDERIA

  Inscripció a la xerrada

  L'APASOR amb NIF G08776957 recollim les vostres dades amb la finalitzat de donar-vos els serveis de seguiment d'activitats, així com poder informar-vos d'activitats de l’entitat que poden ser del vostre interès.
  Aquestes dades seran conservades durant tot el temps que es mantingui la relació amb l'APASOR o durant el els anys necessaris per complir amb les obligacions legals.
  Les vostres dades no seran cedides a tercers.
  En aquest sentit, consentiu expressament i autoritzeu de manera voluntària que totes les vostres dades siguin tractades per l'APASOR per donar compliment a la finalitat indicada anteriorment.

  Donant compliment al Reglament Europeu 2016/679 de 27 d' abril de 2016, relatiu a la protecció de las persones físiques respecte al tractament de les seves dades, us informem que podeu accedir a la consulta de les vostres dades així com exercir els drets d’accés, rectificació, oposició, supressió, limitació del tractament i portabilitat mitjançant un escrit adreçat a: carrer Hedilla, 66 (08031 – BARCELONA) o a l’adreça d’email apasor@gmail.com

  Sé el primero en comentar

  Deixa un comentari

  Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.