FAQ’s Escola

Contents

FAQ ESCOLAQuins son els torns de menjador i qui els coordina?

L’hora de menjador està coordinada per un professor de l’escola  i altres professors són els que fan les tasques de monitors de menjador. Es fan diferents torns.

Durant quins cursos es fa natació?

Fan natació els alumnes des de primer a quart de primària. Els professors són els que els acompanyen i els tornen a l’escola. Quan tenen la classe a última hora del matí, dinen al segon torn de menjador.

Es pot utilitzar el terrat com un pati més de l’escola?

Al terrat es troben les calderes. L’adequació d’aquesta zona per a pati d’esbarjo no és possible per motius d’infraestructura.

El parvulari pot obrir les seves dues portes a l’hora de la recollida dels nens?

Per motius de seguretat i més amb els nens petits, i per ser rigorosos s’ha de tenir l’accés de sortida molt controlat.

Això implica no obrir les dues portes, no es pot tenir més d’una persona al control de la porta i les barreres físiques són la única ajuda que es pot tenir. És recomanable l’entrada i sortida de pares de forma endreçada pel bon funcionament d’aquestes hores punta.

Per què no es poden portar motxilles de rodetes fins a cinquè de primària?

Els nens dels primers cicles de primària no tenen prou força per pujar les motxilles per les escales sense donar-hi cops, fent malbé tant les motxilles com les escales. L’escola procura que siguin cursos on no es dona gaire càrrega a les motxilles per tal que això no suposi un problema.

Com hem d’actuar a l’hora de recollida dels nens quan és un dia de pluja?

S’ha de preveure que el moment de recollida dels nens els dies de pluja es complica per l’ús de paraigües. És recomanable que els pares deixem espai suficient perquè els nens puguin sortir evitant aclaparar-los.