Fes-te’n soci

fes-te'n soci

Fes-te’n Soci!

Si vols contribuir a la millora de la qualitat de l’ensenyament que reben els nostres fills i filles, donant prioritat a l’educació, valors i integració fes-te’n soci de l’AMPA de la Salle Horta (APASOR) omplint el següent formulari.

La quota de soci pel curs 2017-2018 és de 40,00€ per família/any, subjecte a la possible modificació que de la mateixa es pugui aprovar per part de l’Assemblea de l’associació.P3P4P51-EP2-EP3-EP4-EP5-EP6-EP1-ESO2-ESO3-ESO4-ESO1-BAT2-BAT


CarnestoltesFestes de Sant JordiFestes de la SalleMercat SolidariSuport per fotografiar concerts i festes

MANIFESTO QUE:
Vull formar part de l’Associació de mares i pares d’alumnes (APASOR) com a mitjà de participació en la vida de l’Escola on s’educa el meu fill/filla.
Accepto

L'APASOR amb NIF G08776957 recollim les vostres dades amb la finalitzat de donar-vos els serveis de seguiment d'activitats, així com poder informar-vos d'activitats de l’entitat que poden ser del vostre interès.
Aquestes dades seran conservades durant tot el temps que es mantingui la relació amb l'APASOR o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals.
Les vostres dades no seran cedides a tercers, excepte a l'empresa que gestiona l'activitat extraescolar per a que pugui desenvolupar el servei que ens heu contractat.
En aquest sentit, consentiu expressament i autoritzeu de manera voluntària que totes les vostres dades siguin tractades per l'APASOR per donar compliment a la finalitat indicada anteriorment.

Donant compliment al Reglament Europeu 2016/679 de 27 d' abril de 2016, relatiu a la protecció de las persones físiques respecte al tractament de les seves dades, us informem que podeu accedir a la consulta de les vostres dades així com exercir els drets d’accés, rectificació, oposició, supressió, limitació del tractament i portabilitat mitjançant un escrit adreçat a: carrer Hedilla, 66 (08031 – BARCELONA) o a l’adreça d’email apasor@gmail.com