Loteria de Nadal 2019

Loteria de nadal La Salle Horta

Benvolgudes famílies de La Salle Horta,

S’apropa el Nadal i com sempre en aquestes dates ens hem posat en marxa en la preparació de loteria de Nadal des de l’APASOR.

Com ja hem comentat en altres ocasions, aquesta activitat sempre ens ha suposat moltes hores de preparació prèvia i un gran esforç per part dels voluntaris, les famílies i també des de l’escola.

Per intentar facilitar aquest feina es va decidir canviar el model i engany continuarem de la mateixa manera. Sabem que no podem satisfer totes les necessitats, però us agraïm per avançat la vostra col·laboració i qualsevol comentari que ens pugui fer millorar aquesta activitat.

Aquest any les participacions que es posaran a la venda tindran un import de 5€ on hi haurà 1€ d’aportació a l’Associació. Us recordem que aquesta aportació és vital per atendre les despeses de les diferents activitats destinades als alumnes i pares, per part de l’Associació.

Igual que ja vam fer l’any passat NO ES REPARTIRAN TALONARIS per cada nen, si no que posarem un punt de venda on podreu comprar les participacions que vulgueu. Per tant totes aquelles famílies que vulguin comprar alguna participació haurà de passar per alguns dels punts de venda indicats a continuació.

Aquest és el calendari i horari que posem a la vostra disposició:

  • La Salle Gran: Des del 19 de novembre fins al 19 de desembre ens podreu trobar cada dimarts, dimecres, dijous i divendres al local d’aquesta Associació de les 17,15 h fins a les 18,30 h.
  • Parvulari: Per les famílies del parvulari que no puguin baixar a La Salle Gran ens podreu trobar a la Secretaria del parvulari els dimecres des del 20 de novembre fins al 18 de desembre de 16.30 a 17h.

Us recordem que els premis superiors a 2.500,00 euros per dècim tindran una retenció del 20% en la proporció corresponent al valor nominal d’aquestes participacions.

Per últim, us voldríem fer reflexionar sobre la feina que ens suposa organitzar la loteria i us agrairem que respecteu els dies que l’Associació posa a la vostra disposició.

Salutacions cordials i MOLTA SORT!!!!!!

La Junta Directiva

 

Sé el primero en comentar

Deixa un comentari

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.