Jocs de taula primària 2024

Ja tenim aquí les Festes de La Salle Horta 2024. Si vols que el teu fill/a participi als jocs de taula que organitzem des de l’APASOR el proper dijous 09/05 només cal que ompliu el formulari que trobareu a aquesta mateixa pàgina.

Tan sols recordeu que els jocs de taula són només per alumnes de primària i poden escollir entre Escacs, Parxís i Oca.

Recordeu que és una activitat gratuïta pels alumnes socis de l’APASOR. Pels alumnes no socis aquesta activitat tindrà un cost de 1€/alumne.

Contents

Us esperem dijous 09/05 a les 17.00 al menjador de l’escola!!!

Inscriu-te:

    L'APASOR amb NIF G08776957 recollim les vostres dades amb la finalitzat de donar-vos els serveis de seguiment d'activitats, així com poder informar-vos d'activitats de l’entitat que poden ser del vostre interès. Aquestes dades seran conservades durant tot el temps que es mantingui la relació amb l'APASOR o durant el els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les vostres dades no seran cedides a tercers. En aquest sentit, consentiu expressament i autoritzeu de manera voluntària que totes les vostres dades siguin tractades per l'APASOR per donar compliment a la finalitat indicada anteriorment. Donant compliment al Reglament Europeu 2016/679 de 27 d' abril de 2016, relatiu a la protecció de las persones físiques respecte al tractament de les seves dades, us informem que podeu accedir a la consulta de les vostres dades així com exercir els drets d’accés, rectificació, oposició, supressió, limitació del tractament i portabilitat mitjançant un escrit adreçat a: carrer Hedilla, 66 (08031 – BARCELONA) o a l’adreça d’email apasor@gmail.com

    Sé el primero en comentar

    Deixa un comentari

    Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.