Editorial

Benvolgudes famílies,

Ja hem arribat al final d’aquest estrany curs…
Al començament del mateix, la Junta Directiva de l’APASOR va fer una aposta per canviar el sistema de treball, i obrir la presa de decisions de l’AMPA a tots els associats per mitjà de la creació de les diferents comissions i sempre tenint present les decisions preses en Assemblea General.
Aquestes comissions, com ja vàrem apuntar a la darrera Assemblea General, han servit per permetre a l’associat el participar d’una manera molt més activa en la preparació de les diferents activitats realitzades per l’AMPA, arribant a decidir com han de ser aquestes activitats, i el pressupost concret de cadascuna d’elles.
Aquesta dinàmica s’ha vist escapçada els últims quatre mesos per la crisi del COVID-19, que ens ha impedit acabar de formalitzar un curs sencer amb aquest sistema de treball.
Tot i això, hem pogut fer moltes coses:
– Hem pogut gaudir de les xerrades d’en Juanjo Fernàndez amb els seus “30 manaments per tractar amb adolescents” i amb en Carlos Gonzàlez que ens parlà d’autoritat i límits, tots ells amb una barreja perfecte entre classe magistral i humor.
– Hem gaudit dels riures dels més petits amb les activitats realitzades per Nadal, amb el concurs de postals, la xocolatada, la visita del Carter Reial i els Tions que s’han pogut passar pels diferents cicles de l’Escola.
– Hem participat amb la Marató de TV3, amb el mercat solidari.
– Hem propiciat que tant l’Escola gran com la petita, siguin ara espais cardioprotegits, amb la instal·lació dels sistemes de desfibril·lació necessaris per donar servei a tots els alumnes i participants de les activitats extraescolars.
– Hem sufragat les despeses dels auxiliars de conversa de l’Escola, que tan bona feina han fet al llarg del curs, i especialment en aquests dies que ens hem trobat confinats a casa.
– Hem tingut temps de disfressar-nos tot fent el Carnestoltes de La Salle Horta, i competint entre tots nosaltres per trobar la disfressa més espectacular, la comparsa més gran i la posada en escena més graciosa.
– Hem participat de les activitats programades per la Rua de Carnestoltes de Nou Barris, tot transportant-nos a les pel·lícules en blanc i negre d’en Charlot, i convertint una simple camioneta en un gran escenari de cinema.
– Hem lluitat per mantindre viva l’espurna de les festes de La Salle, tot promocionant un concurs gastronòmic que ens ha fet obrir la gana a tots plegats.
Pel camí se’ns han quedat molts projectes… seguir treballant per aconseguir un espai més amable i amb ombres al pati de l’escola, compartir riures i experiències a les Festes de La Salle, i molts d’altres que haurem de reprendre el curs vinent.
I amb aquesta esperança de que el curs vinent sigui més normal, i amb les experiències apresses aquests darrers mesos en els que hem fet créixer la nostra resiliència i ens hem tingut que adaptar a les noves tecnologies a passos agegantats, us desitgem que pugueu gaudir d’unes merescudes vacances gaudint d’aquells que més us estimeu.

Una forta abraçada a tots plegat.

Sergio Sanchez
President de l’APASOR