Diploma de la Marató TV3 2019

Des de la Marató de TV3 ens han enviat aquest diploma d’agraïment per l’aportació que l’AMPA de la nostra Escola «La Salle Horta» va fer a l’edició del 2019 per les malalties minoritàries.

Ens han enviat aquet correu que ho compartim amb vosaltes…

«Benvolguts/des amics i amigues,

Diumenge 15 de desembre, tots vosaltres vau ser els protagonistes d’un moviment humà excepcional, traduït en festa solidària arreu de Catalunya i en un marcador de 9,4 milions per a la sensibilització social i la recerca biomèdica de les malalties minoritàries.

Aquesta ha estat una Marató molt especial, que s’ha fet des del territori per acostar-se, més que mai, a les persones, a tots els que us hi aboqueu, any rere any, per fer possible aquest projecte únic i increïble. Aquest canvi de format ha estat un gran repte per als mitjans de la CCMA i per a la Fundació, un repte només a l’altura del vostre esforç i la vostra confiança.

Amb vosaltres, hem guanyat! Hem guanyat visibilitat per a les malalties minoritàries i un gran impuls per a la recerca científica d’excel·lència. El marcador aconseguit, que creixerà amb els donatius que arribin fins al 31 de març, aviat es convertirà en avenços que milloraran l’esperança i la qualitat de vida de les persones que tenen una malaltia minoritària i la de les seves famílies.«

Moltes gràcies a tots els qui ho vau fer possible!

Comissió Solidaritat.

Sé el primero en comentar

Deixa un comentari

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.