Conferència «30 manaments per tractar amb Adolescents»

Hem programat pel dijous 16 de gener a les 17.30 h (Sala Polivalent) la xerrada «30 Manaments per Tractar amb Adolescents«
a càrrec de Juanjo Fernández on parlarem sobre la comunicació pares/fills en l’adolescència.

En Juanjo Fernández és llicenciat en Filosofia i Lletres, i ha estat professor de matèries molt diverses durant 18 anys. Les seves vocacions són ensenyar i escriure. Ha ensenyat a l’escola, però també ha estat monitor, responsable d’esplai i colònies, i catequista. Ha escrit articles en relació amb l’educació en el temps lliure, obres de teatre i llibres de ficció i no ficció.

En l’actualitat és Consultor Pedagògic organitzant activitats de formació. Però la seva activitat principal és la de conferenciant, impartint xerrades a famílies, escoles i empreses sobre temes educatius i motivacionals ben diversos.

Alguns ja el coneixeu però si no podeu esperar i voleu fer un petit tastet de què el Juanjo ens oferirà, us avancem un vídeo en xarxes socials que de ben segur us interessaran.
Veniu a compartir-ho, veniu a entendre i aprendre algunes coses sobre els nostres fills adolescents i de pas a conèixer de primera mà com millorar la comunicació amb ells.

Veniu, gaudiu… comptem amb tots vosaltres!!

A més sortejarem un llibre entre els assistents!

Inscriu-te, l’aforament és limitat

Hi Haura SERVEI DE Guarderia

Sé el primero en comentar

Deixa un comentari

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.