Xerrada: “Música i emocions!”

Conferència a càrrec de Sonia Moreno del Águila

Dia: Dijous 21 de febrer a les 17h
Lloc: Gimnàs Parvulari de La Salle Horta (Pl. Karl Marx)

L’activitat musical activa d’una forma més generosa les nostres connexions neuronals. Sabem que cantar, ballar, tocar, escoltar, ens porta a produir hormones del plaer, que són les que ens ajuden a reduir l’estrès.

Les emocions estan directament relacionades amb aquest procés. En aquesta xerrada anirem de la pràctica a la teoria, i no parlarem de res que no haguem experimentat abans.

Fem-ho fàcil

ATENCIÓ: Les famílies que NO siguin membres de l’APASOR hauran d’abonar 3€/persona per l’assistència a la xerrada.

HI HAURÀ SERVEI DE GUARDERIA

Inscripció a la xerrada

L'APASOR amb NIF G08776957 recollim les vostres dades amb la finalitzat de donar-vos els serveis de seguiment d'activitats, així com poder informar-vos d'activitats de l’entitat que poden ser del vostre interès.
Aquestes dades seran conservades durant tot el temps que es mantingui la relació amb l'APASOR o durant el els anys necessaris per complir amb les obligacions legals.
Les vostres dades no seran cedides a tercers.
En aquest sentit, consentiu expressament i autoritzeu de manera voluntària que totes les vostres dades siguin tractades per l'APASOR per donar compliment a la finalitat indicada anteriorment.

Donant compliment al Reglament Europeu 2016/679 de 27 d' abril de 2016, relatiu a la protecció de las persones físiques respecte al tractament de les seves dades, us informem que podeu accedir a la consulta de les vostres dades així com exercir els drets d’accés, rectificació, oposició, supressió, limitació del tractament i portabilitat mitjançant un escrit adreçat a: carrer Hedilla, 66 (08031 – BARCELONA) o a l’adreça d’email apasor@gmail.com

Sé el primero en comentar

Deixa un comentari

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.