Seminari web FEAC: Com tractar amb adolescents confinats i desconfinats

 

Benvolgudes i benvolguts,

En el butlletí 102 del Programa Família-Escola – Acció Compartida (FEAC), que estarà disponible el proper 5 de març, s’abordarà el tema Canvis i Creixement. Per això proposem aquest webinar adreçat a l’etapa adolescent (ESO/Batxillerat/CF) amb la xerrada Com tractar amb adolescents confinats i desconfinats, a càrrec de Juanjo Fernández, escriptor, articulista, conferenciant i visual thinker. És consultor pedagògic i imparteix activitats de formació i motivació i xerrades adreçades a famílies, escoles i empreses sobre temes educatius i motivacionals ben diversos.

Els adolescents es van trobar confinats un temps llarg l’any passat, i aquest curs alguns també intermitentment si la seva classe ha estat confinada o si han fet classe a distància a Batxillerat. Així, s’han vist forçats a una convivència familiar més intensa i a la feina escolar a distància.

En aquest webinar recordarem característiques importants de l’adolescència i proposarem estratègies i «manaments» per facilitar la convivència a casa i en l’àmbit escolar, ja sigui presencial… o virtual!

Adreçat a pares i mares amb fills a l’ESO i Batxillerat, serà conduït per Juanjo.

Us hi podeu inscriure en aquest enllaç:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdoR0Izt-rIYrWWdM5pENovIc_2pfPl7wW3K8CLzvJDibxiSw/viewform

Esperem que sigui del vostre interès!

 

Sé el primero en comentar

Deixa un comentari

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.