6a FESTAMPA, LA TROBADA FAMILIAR DE L’ESCOLA CRISTIANA

FestAMPA

Sovint parlem del nostre objectiu de crear espais de trobada, de reflexió, d’acció, de festa, que us puguin aportar valor en la vostra acció com a AMPAs…

Sovint parlem de la necessitat d’integració de tots els membres de la comunitat educativa, de la necessitat d’una suma coherent d’esforços entre família i escola…

 

I, per omplir de coherència aquesta suma, cal que tots ens hi impliquem. Només així aconseguirem comunitats educatives cohesionades, en escoles acollidores i obertes a innovar, i amb famílies implicades i positives, i AMPAs il·lusionades i compromeses.

Aspirem que la FestAMPA a la qual us convidem esdevingui aquest gran espai que aglutina i integra la comunitat educativa de l’Escola Cristiana de Catalunya. Res ens faria més il·lusió que trobar-hi mestres, pares i mares juntament amb els vostres fills i filles, d’una manera festiva i amb ganes de compartir.

Volem que la FestAMPA reforci la nostra identitat i el nostre sentiment de pertinença a l’Escola Cristiana de Catalunya.

Volem que la FestAMPA sigui:

alenada d’esperança i font d’autenticitat
somriure de complicitat i foc que encén els nostres cors
perquè creiem en l’educació impregnada de la passió que surt del cor
creiem en el compromís autèntic per fer créixer les nostres escoles, que només pot ser ferm des de la il·lusió de cadascú de nosaltres.

I això és el que volem encomanar: il·lusió, compromís i passió. No us la podeu perdre. Només us direm que el filòsof Francesc Torralba impartirà la ponència central i que el final de festa anirà a càrrec de… El Mag Lari!

A la FestAMPA, junts ho farem possible!

PROGRAMAINSCRIPCIÓ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CCAPAC

Sé el primero en comentar

Deixa un comentari

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.