Renovació de la quota soci 2020-2021

Benvolgudes famílies,
Us informen que en les pròximes dies procedirem a girar la quota d’associats de l’APASOR. Recordem que serà una quota de 40€ per curs i família, tal com va ser la del curs passat.
Com hem intentat informar des de fa anys, la voluntat de l’actual junta directiva de l’APASOR és la de donar un servei directe a l’Associat per mitjà de la promoció d’activitats que potenciïn la relació social entre els associats, apropar l’escola a les famílies, fent-nos partícips de quelcom més que només acompanyar els nostres petits (i no tan petits) a les portes de l’escola, en definitiva, compromesos en la creació de comunitat.
Amb tot, la realitat que ens toca viure obliga a fer un petit parèntesi en aquest objectiu, i a focalitzar aquests esforços en d’altres que poder poden semblar més materials, però no menys importants.
En aquest sentit, la junta directiva de l’APASOR, proposarà a l’Assemblea General d’aquest any un augment sensible de les inversions en actuacions a l’Escola tenint com a objectius principals propiciar la diversificació de les activitats en temps de pandèmia, connectivitat i informàtica i millora dels espais comuns.
A part, aquest serà un any important per poder decidir quin és el pati que ens agradaria tenir. L’APASOR es manté implicat en el procés de participació que ha iniciat l’escola, tot recolzant aquesta participació en els efectes que el resultat sigui el més divers i integrador possible.
Tots aquests aspectes seran tractats i consensuats per mitjà de l’Assemblea General que es convocarà en les pròximes setmanes i a les que us animem a participar.


Atentament,
Junta Directiva de l’APASOR.

Sé el primero en comentar

Deixa un comentari

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.