Grup de Percussió

instruments

VOLEM CREAR UN GRUP DE PERCUSSIÓ!

T’agradaria formar part del grup de percussió de la Salle Horta?

Resum

  • Volem crear una activitat familiar extraescolar de percussió a l’escola, on poder animar/participar en carnavals, cercaviles de festa major, etc.
  • L’activitat és familiar i agrupa nens/es, pares i mares.
  • Serà una activitat d’una hora a la setmana on s’anirà preparant cançons per sortir al carrer a les festes de l’escola.
   • Dia d’assaig: Divendres tarda.
   • Hora: 17:15 a 18:15
   • Lloc: La Salle Petita
  • Es pot iniciar a P3 (però els alumnes de parvulari han d’estar acompanyats obligatòriament per un adult).
  • Cada tema es triga aproximadament dos mesos en aprendre’l.
  • L’instructor enfocarà la sessió a diversos àmbits (tabalada, batucada, creació, iniciació al solfeig, coreografies, posada en escena).

Com ho volem fer?

L’empresa La Galeta Percussió ens organitzarà l’activitat deixant-nos tots els instruments, dirigint el grup tant en el ritme com en la posada en escena.

Qui són La Galeta Percussió?

La Galeta Percussió tenen una gran estima a la percussió amb la idea de difondre la percussió de carrer dins de les activitats de lleure a nens, familiars i fins i tot professors. La seva especialitat son les escoles.

Amb 10 anys d’experiència en la percussió de lleure, la Galeta percussió estan realitzant més de 10 tallers setmanals,sobretot a escoles. Tenen experiència musical com a directors de grups de percussió actualment en actius i com instructors formats en escoles de música.

A part dels ritmes (batucada, 6/8, merengue), també treballen la posada en escena per fer un producte mes engrescador.

Sota, podeu veure un enllaç d’un vídeo on podeu observar la feina que fan altres escoles.

Per més informació disposem de pàgina web: www.lagaletapercussio.com

També ens trobareu a Facebook e Instagram com: la galeta percussio.

Els instuments

La Galeta Percussió ofereix els seus instruments per realitzar l’activitat. Disposen de més de 200 instruments de diferents característiques ja sigui: per afinació o per estatura de nen o adult que ho porta.

Ells s’encarreguen de tota l’insfraestructura del transport i emmagatzematge d’instruments.

El nostre GRUP

Volem fer un grup amb alumnes, pares, mares, avis, àvies, professors, professores, en fi, amb tots! per arribar a ser uns 30 membres i fer molt de soroll!

Recordeu que si l’alumne és de parvulari algun adult ha d’acompanyar-lo també.

El preu depèn de quants siguem, però voltarà sobre els 15€ per membre al mes.

Què? T’apuntes?

Omple aquest formulari per poder posar-nos en contacte amb tú.


  PareMareFill/sAltres  -P3P4P5EP-1EP-2EP-3EP-4EP-5EP-6ESO-1ESO-2ESO-3ESO-4BAT-1BAT-2  -P3P4P5EP-1EP-2EP-3EP-4EP-5EP-6ESO-1ESO-2ESO-3ESO-4BAT-1BAT-2  -P3P4P5EP-1EP-2EP-3EP-4EP-5EP-6ESO-1ESO-2ESO-3ESO-4BAT-1BAT-2


  Accepto

  L'APASOR amb NIF G08776957 recollim les vostres dades amb la finalitzat de donar-vos els serveis de seguiment d'activitats, així com poder informar-vos d'activitats de l’entitat que poden ser del vostre interès.
  Aquestes dades seran conservades durant tot el temps que es mantingui la relació amb l'APASOR o durant el els anys necessaris per complir amb les obligacions legals.
  Les vostres dades no seran cedides a tercers, excepte a l'empresa que gestiona l'activitat extraescolar per a que pugui desenvolupar el servei que ens heu contractat.
  En aquest sentit, consentiu expressament i autoritzeu de manera voluntària que totes les vostres dades siguin tractades per l'APASOR per donar compliment a la finalitat indicada anteriorment.

  Donant compliment al Reglament Europeu 2016/679 de 27 d' abril de 2016, relatiu a la protecció de las persones físiques respecte al tractament de les seves dades, us informem que podeu accedir a la consulta de les vostres dades així com exercir els drets d’accés, rectificació, oposició, supressió, limitació del tractament i portabilitat mitjançant un escrit adreçat a: carrer Hedilla, 66 (08031 – BARCELONA) o a l’adreça d’email apasor@gmail.com

  Sé el primero en comentar

  Deixa un comentari

  Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.