Xerrada 28 de Gener de 2014 a La Salle Petita: Puc ensenyar a ser responsable al meu fill?

CharlasParaPadres_3

Quantes vegades us heu preguntat que podeu fer per ensenyar al vostre fill/a a ser responsable de les seves coses (joguines, roba, deures….) i així tenir que anar menys radera d’ells? quantes vegades heu pensat que ojala quan sigui gran sigui ben endreçat, estudiós i treballador?  A traves de la reflexió i possada en comú d’aquestes i d’altres preguntes que ens surgeixen a l’hora d’educar als nostres fills intentarem trobar resposta a les mateixes oferint pautes i orientacions per educar en la responsabilitat.

Aquesta és una nova xerrada organitzada desde l’APASOR i que tindrà lloc a LA SALLE PETITA el dia 28 de Gener de 2014 a les 17:00. La ponent és Chon Molina Bartumeus, Doctora en psicología especialitzada en infància i adolescència. Directora del centre AC5 Associats. Docent i organitzadora d’escoles de pares destinades a pares amb nens desde primera infància fins adolescents.

IMPORTANT: les famílies que NO siguin membres de l’Apasor hauran d’abonar 3 euros per l’assistència a la xerrada.
HI HAURÀ SERVEI DE GUARDERIA
NiñosPequeñosJugandoConBloquesUs preguem que els pares que hàgieu anat a la xerrada contesteu unes preguntes per conéixer la vostra opinió:
La xerrada ha sigut un éxit d’asistencia tal i com podeu veure a continuació:
20140128_173540 20140128_172705

Sé el primero en comentar

Deixa un comentari

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.