Concert solidari per a la recerca en càncer de mama

Més informació a la seva web. View this message in your browser

El proper 12 d’octubre l’Associació Beca Marta Santamaria, amb la col·laboració desinteressada del grup 418, organitza un concert per recollir fons per a la investigació translacional en càncer de mama.

Vine a gaudir d’un concert dinàmic, familiar i únic i ajuda’ns a lluitar contra el càncer de mama! T’esperem el dia 12 d’octubre a les 18.00h al Teatre de Sarrià (Carrer del Pare Miquel de Sarrià, 8, 08034, Barcelona). Les entrades ja estan a la venda a Ticketea  i a través de diverses voluntàries. Així mateix, el dia del concert es podran comprar directament a la guixeta a partir de les 17h.

Pels que no pugueu acompanyar-nos el dia 12, una altra forma de col·laboració és la realització d’una aportació a la fila zero. Qualsevol quantitat serà benvinguda.

Número de Compte: 2038 6676 89 6000025077
Entitat: Bankia
Titular del compte: Associació Beca Marta Santamaria

La Beca Marta Santamaria (BMS) és una iniciativa privada que neix de la voluntat dels familiars i amics de la Marta Santamaria per impulsar i coordinar esforços davant del càncer de mama. Es tracta d’una singular aposta mèdica-científica combinada amb un important impuls de conscienciació i sensibilització ciutadana. El principal objectiu de la BMS és incrementar la dotació de fons per a recolzar la investigació oncològica translacional en càncer de mama i fomentar la seva detecció precoç.

Us agraïrem feu difusió d’aquest acte a tots els vostres contactes. Us esperem a tots/es!

Equip de la Beca Marta Santamaria

Sé el primero en comentar

Deixa un comentari

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.