Taller de Pintura «Capgrossos»

Hola, famílies
estem a punt de començar un nou curs, i ho fem amb molta il·lusió i un munt de propostes.

Durant l’estiu els capgrossos s’han posat guapos!
La restauració, a càrrec d’una restauradora professional @martarosellart, està arribant al final.

Per celebrar-ho, ho farem amb un taller de pintura adreçat a alumnes de 10 a 16 anys aquest divendres 2 de setembre de 17 a 19 h en el local de l’Apasor.

Us podeu inscriure a: http://

  Contents

  Inscripció a l'esdeveniment

  L'APASOR amb NIF G08776957 recollim les vostres dades amb la finalitzat de donar-vos els serveis de seguiment d'activitats, així com poder informar-vos d'activitats de l’entitat que poden ser del vostre interès. Aquestes dades seran conservades durant tot el temps que es mantingui la relació amb l'APASOR o durant el els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les vostres dades no seran cedides a tercers. En aquest sentit, consentiu expressament i autoritzeu de manera voluntària que totes les vostres dades siguin tractades per l'APASOR per donar compliment a la finalitat indicada anteriorment. Donant compliment al Reglament Europeu 2016/679 de 27 d' abril de 2016, relatiu a la protecció de las persones físiques respecte al tractament de les seves dades, us informem que podeu accedir a la consulta de les vostres dades així com exercir els drets d’accés, rectificació, oposició, supressió, limitació del tractament i portabilitat mitjançant un escrit adreçat a: carrer Hedilla, 66 (08031 – BARCELONA) o a l’adreça d’email apasor@gmail.com

  Places limitades.

  «Ha passat molt de temps des que es varen estrenar i, no han tornat a passar pel taller. Això fa que hàgim de parlar de la necessitat d’una restauració profunda d’algunes figures perquè el temps els ha passat factura: el drac, el pirata, la princesa cal renovar-los; s’han de pintar i reforçar… vaja, que hi ha molta feina a fer al darrere i, conseqüentment, un pressupost força elevat.»

  Us esperem!

  Sé el primero en comentar

  Deixa un comentari

  Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.