Xerrada: Internet segura i Xarxes

Mossos

Conferència a càrrec de Mossos d’Esquadra

Dia: Dijous 28 de març a les 17:15h
Lloc: Gimnàs de La Salle Horta

Tens fills adolescents i et preocupa la seguretat en l’ús d’internet i les xarxes socials?

Mossos

Vine a la xerrada dels Mossos, sobre què és la ciberdelinqüència en l’àmbit dels joves, tot remarcant la importància d’informar, alertar i conscienciar dels perills i activitats il·lícites en les quals els menors poden veure’s involucrats i ésser víctimes potencials.

Es donaran consells per a un ús adient i segur d’internet i xarxes socials. Coneix els problemes que poden envoltar als teus fills i com compartir-los amb ells.

ATENCIÓ: Les famílies que NO siguin membres de l’APASOR hauran d’abonar 3€/persona per l’assistència a la xerrada.

HI HAURÀ SERVEI DE GUARDERIA

  Inscripció a la xerrada

  L'APASOR amb NIF G08776957 recollim les vostres dades amb la finalitzat de donar-vos els serveis de seguiment d'activitats, així com poder informar-vos d'activitats de l’entitat que poden ser del vostre interès.
  Aquestes dades seran conservades durant tot el temps que es mantingui la relació amb l'APASOR o durant el els anys necessaris per complir amb les obligacions legals.
  Les vostres dades no seran cedides a tercers.
  En aquest sentit, consentiu expressament i autoritzeu de manera voluntària que totes les vostres dades siguin tractades per l'APASOR per donar compliment a la finalitat indicada anteriorment.

  Donant compliment al Reglament Europeu 2016/679 de 27 d' abril de 2016, relatiu a la protecció de las persones físiques respecte al tractament de les seves dades, us informem que podeu accedir a la consulta de les vostres dades així com exercir els drets d’accés, rectificació, oposició, supressió, limitació del tractament i portabilitat mitjançant un escrit adreçat a: carrer Hedilla, 66 (08031 – BARCELONA) o a l’adreça d’email apasor@gmail.com

  Sé el primero en comentar

  Deixa un comentari

  Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.