Inscripció a la Rua de carnaval

La Comissió Barri-Escola de l’APASOR juntament amb l’escola, avança en les tasques de preparació de la nostra participació a la rua de carnestoltes de Nou Barris (dia 22 de febrer), i seguint amb la temàtica escollida pel col·legi hem decidit que els nens vagin amb la disfressa del cole, i la resta anirem de Charlot. El casquet i el bastó els aportarà l’APASOR!
Als efectes de poder preveure la participació i material a comprar, obrim el link d’inscripció per famílies.
Animeu-vos!!!!
Com l’any passat, la rua acabarà a la Via Júlia, el dissabte 22 de febrer, al vespre.
Tindrem camió, música, caramels, disfresses i moltes ganes de passar-ho bé!!!

Per poder participar a la Rua de Carnaval de Nou Barris, dissabte 22 de febrer, us heu d’inscriure omplint el següent formulari:

Inscripció a la Rua

Curs de l'Alumne o alumnes(*)

L'APASOR amb NIF G08776957 recollim les vostres dades amb la finalitzat de donar-vos els serveis de seguiment d'activitats, així com poder informar-vos d'activitats de l’entitat que poden ser del vostre interès.
Aquestes dades seran conservades durant tot el temps que es mantingui la relació amb l'APASOR o durant el els anys necessaris per complir amb les obligacions legals.
Les vostres dades no seran cedides a tercers.
En aquest sentit, consentiu expressament i autoritzeu de manera voluntària que totes les vostres dades siguin tractades per l'APASOR per donar compliment a la finalitat indicada anteriorment.

Donant compliment al Reglament Europeu 2016/679 de 27 d' abril de 2016, relatiu a la protecció de las persones físiques respecte al tractament de les seves dades, us informem que podeu accedir a la consulta de les vostres dades així com exercir els drets d’accés, rectificació, oposició, supressió, limitació del tractament i portabilitat mitjançant un escrit adreçat a: carrer Hedilla, 66 (08031 – BARCELONA) o a l’adreça d’email apasor@gmail.com