Comunicat sobre l’Ombra del Pati

pati ombra

Comunicat sobre l’Ombra del Pati

Benvolgudes famílies,

Volem posar en el vostre coneixement quina és la situació actual del projecte d’ombra del pati del cole gran.

Com ja sabeu al llarg de diversos cursos, des de la Junta directiva de l’Apasor i amb els acords presos en l’Assemblea, s’ha estat duent a terme una reserva econòmica aprovada en els nostres pressupostos per tal d’impulsar aquest projecte.

Hem gestionat diverses propostes de proveïdors que podrien dur a terme aquest projecte i fa uns mesos vam donar el vistiplau a la proposta que ens va semblar que encaixava millor amb les nostres necessitats i amb el pressupost més acurat. Alguns pares vàreu participar en la trobada amb el proveïdor fins i tot podent veure els materials que es farien servir. Cal dir que el projecte ha d’estar validat i aprovat per la Institució La Salle, i en aquest cas tenia la seva conformitat.

Arribats al punt de posar en marxa el projecte ens hem trobat que han sorgit diverses actuacions a fer lligades a l’obra de l’estructura que ha suportar l’ombra i a la supervisió per part d’arquitectes, que no havien estat comunicades per part del proveïdor i que han començat a incrementar el pressupost de forma exponencial, motiu pel qual s’ha cancel·lat el projecte amb el proveïdor en qüestió.

Hores d’ara estem treballant, juntament amb la Direcció de l’escola, en la cerca de nous pressupostos i proveïdors, així com fórmules de cobriment del pati, hem creat una comissió de treball en col·laboració amb diversos pares i esperem poder-vos informar properament sobre l’evolució del tema.

Com podreu imaginar sentim molt que aquest projecte s’hagi endarrerit, i us fem arribar aquest comunicat en el moment en què hem pogut reorientar-lo. Us seguirem mantenint informats.

Per participar en la comissió de treball així com per a qualsevol dubte o aclariment que tingueu us podeu adreçar a apasor@gmail.com.

 

Atentament.

 

Junta Directiva de l’APASOR

 

Barcelona, 1 de juny de 2017apasor

Sé el primero en comentar

Deixa un comentari