PRESENTACIÓ ACTIVITATS EXTRAESCOLARS 2019-2020

Benvolgudes famílies,

Com a pares i mares no ens podem quedar al marge de la vida escolar que ocupa la major part del temps diari dels nostres fills i filles, esdevenint tant important i fonamental pel seu desenvolupament com a persones.

Des de la Junta Directiva treballem amb constància per poder satisfer les necessitats dels nostres fills i esperem que us adreceu a nosaltres sempre que ho necessiteu per poder avançar en el benestar de tota la comunitat: alumnes, pares, professorat, responsables de les activitats extraescolars…

Aquest curs tornarem a oferir xerrades obertes a tothom sobre educació, entorn familiar i temes d’interès general, sempre i quan comptem amb el suficient nombre de famílies interessades en participar-hi. Esperem poder comptar amb la màxima assistència possible.

Donat que la voluntat de l’APASOR és que en puguin gaudir el màxim número d’alumnes possible, aquest any continuem amb una quota de Preinscripció de 40 € anual a principi de curs per aquells nois i noies que, sense ser membres de l’Associació, vulguin gaudir de qualsevol activitat extraescolar. Per les famílies sòcies de l’APASOR, la quota serà gratuïta. Aquesta quota ajudarà i col·laborarà en la gestió, suport i recolzament del conjunt d’activitats que, fora de l’horari escolar, es realitzen a la nostra escola.

Desitgem que donin resposta a les vostres expectatives i sobretot a la dels nostres fills.

Contents

ESPEREM QUE SIGUIN DEL VOSTRE INTERÈS I QUE HI PARTICIPIN EL MÀXIM DE NENS I NENES!!

Les activitats es podran realitzar sempre i quan hi hagi un nombre mínim de nens segons marqui cada responsable de l’activitat.

 JUNTA DIRECTIVA DE L’ APASOR.

 

 RECORDEU :

QUOTA DE PREINSCRIPCIÓ, A TOTES LES ACTIVITATS

  • 40 €/curs PER A LES FAMÍLIES NO ASSOCIADES
  • GRATUÏTA PER LES FAMÍLIES ASSOCIADES A L’APASOR
 

.