Sorteig Solidari de la Fundació PROIDE

La Fundació PROIDE es posa en contacte amb totes les escoles de La Salle Catalunya en motiu del sorteig solidari que un professor de La Salle Sant Celoni ha organitzat per recaptar fons per finalitzar la construcció de 3 aules en una escola d’un barri humil de la capital de Madagascar.

 El sorteig consta de 4 grans premis:

  •  Una pilota de bàsquet signada per 23 personalitats catalanes (Gerard Piqué, Kilian Jornet, Núria Picas, Mercè Mora, Gerard Quintana, Berto Romero…) i il·lustracions de Mercè Mora, nominada als Òscars.
  • Una samarreta de Basquet World signada per Ferran Adrià, José Antonio Bayona i Jordi Villacampa
  • La samarreta de PROIDE d’enguany signada per Lluís Llach i l’exjugador del Barça de bàsquet, Audie Norris.
  • Una samarreta de PROIDE signada per l’Ibáñez, amb el dibuix del seu mític Mortadelo.

Les butlletes es poden comprar fins el 13 de juny a secretaria o coordinadors/es de Pastoral de les escoles La Salle o a través de la pàgina web Mycausa.com fins el 16 de juny.

El 17 de juny es farà el sorteig. Els/les guanyadors/es es comunicaran a través de la web de MyCausa i les nostres xarxes socials. També ens posarem en contacte amb els responsables de les escoles corresponents per tal de localitzar els/les guanyadors/es.

Finalment, el 21 de juny a les 18h es celebrarà l’acte d’entrega a la Rectoria Vella de Sant Celoni. Serà un acte ple de sorpreses i presentat pel reconegut i peculiar “Homo APM” (Manel Piñero), que se sotmetrà a l’interrogatori de l’alumnat de La Salle Catalunya que vulgui ser-hi.

Sé el primero en comentar

Deixa un comentari

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.