Loteria Nadal 2017

Benvolgudes famílies de La Salle Horta,

S’apropa el Nadal i com sempre en aquestes dates ens hem posat en marxa en la preparació de loteria de Nadal des de l’APASOR.

Aquesta activitat sempre ens ha suposat moltes hores de preparació prèvia i un gran esforç per part dels voluntaris, les famílies i també des de l’escola.

Per intentar facilitar aquest feina hem decidit fer-ho una mica diferent aquest any, sabem que els canvis no sempre són fàcils. Per tant, us agraïm per avançat la vostra col·laboració.

Aquest any les participacions que es posaran a la venda tindran un import de 5€ on hi haurà 1€ d’aportació a l’Associació. Us recordem que aquesta aportació és vital per atendre les despeses de les diferents activitats destinades als alumnes i pares, per part de l’Associació.

Dintre dels canvis que farem aquest any NO ES REPARTIRAN TALONARIS per cada nen, si no que posarem un punt de venda on podreu comprar les participacions que vulgueu. Per tant totes aquelles famílies que vulguin comprar alguna participació haurà de passar per alguns dels punts de venda indicats a continuació.

Aquest és el calendari i horari que posem a la vostra disposició:

  • La Salle Gran: Des del 14 de novembre fins al 15 de desembre ens podreu trobar cada dimarts, dijous i divendres al local d’aquesta Associació (entrada pel carrer Congrés lateral escola gran) de les 17,15 h fins a les 18,30 h.
  • Parvulari: Per les famílies del parvulari que no puguin baixar a La Salle Gran ens podreu trobar al costat de la Secretaria del parvulari els dies 15 i 29 de Novembre i el 13 de desembre de 16.30 a 17h.

Us recordem que els premis superiors a 2.500,00 euros per dècim tindran una retenció del 20% en la proporció corresponent al valor nominal d’aquestes participacions.

Per últim, us voldríem fer reflexionar sobre la feina que ens suposa organitzar la loteria i us agrairem que us respecteu els dies que l’Associació posa a la vostra disposició.

Salutacions cordials i MOLTA SORT!!!!!!

La Junta Directiva de l’APASOR

Sé el primero en comentar

Deixa un comentari

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.