ACOLLIDA AUXILIARS DE CONVERSA

auxiliar conversa

APASOR amb l'escolaACOLLIDA AUXILIARS DE CONVERSA

Benvolgudes famílies,

La nostra escola participa com ja sabeu al Programa d’Auxiliars de Conversa CAPS. Aquest fet ens permet gaudir d’un o dos parlants natius de llengua anglesa que donen suport al projecte multilingüe de l’escola. Fan tasques d’assistència i suport a les activitats d’ensenyament-aprenentatge de l’anglès i augmenten el contacte dels nostres alumnes amb aquesta llengua.

Un dels elements fonamentals del programa són les famílies que durant el curs escolar acullen els auxiliars de conversa a casa seva. Aquestes famílies els proporcionen l’allotjament i la manutenció, ajuden a la integració de l’auxiliar al seu nou lloc de residència i són el seu primer contacte amb la nostra llengua i cultura.

Creiem que és una bona oportunitat i una experiència única poder acollir aquesta persona a casa vostra. Cal una habitació pròpia i ganes de poder parlar i aprendre Anglès. Cal també certa flexibilitat en les activitats, doncs sovint hi participarà com un membre més de la família.

Des de l’escola en fem un seguiment, gràcies a l’experiència dels últims anys. Hi ha famílies que ho han fet i alguna, inclús, repeteixen.

L’escola i l’Apasor paga la mensualitat que el programa comporta.

Ens calen en principi, 6 famílies, doncs l’acolliment és trimestral. Encara que, si no som prous famílies acollidores, ens caldrà replantejar si podem tenir dos auxiliars. A més, no cal pagar res, però si mantenir-lo pel que fa a l’esmorzar i al sopar. Caps de setmana també. El dinar el dona l’escola.

Així doncs, si esteu interessats a ser partícips d’aquesta experiència que pot ser per la vostra família un intercanvi lingüístic i cultural molt enriquidor, podeu entregar la butlleta final a secretaria fins el dia 14 de Juny.

Butlleí Inscripció Acollida d’Auxiliars de Conversa

Ens posarem amb contacte amb vosaltres.

Atentament

La Direcció.

Sé el primero en comentar

Deixa un comentari