CLUB ROBÒTICA AMB IGNITE SERIOUS PLAY

CLUB ROBÒTICA AMB IGNITE SERIOUS PLAY

  Edat P4, P5, Primària i Secundària
  Horari

Dimarts de 17 a 18:30: Primària i Secundària

Dimecres de 13:45 a 14:45: Infantil

  Preu 42€/mes
    Poden haver variacions de l’horari segons la demanda. Mínim 10 alumnes.

Introducció

Aquest curs 2018-19 IGNITE Serious Play proposa un pla de millora en lo referent a l’aprenentatge i desenvolupament de les competències digitals STEAM (Science, Technology, Engineering, Arts and Maths), en format extraescolar.

Ja disposen d’un històric de 2 anys de col·laboració, per la qual cosa coneixen les expectatives de famílies i alumnat del centre.

Proposen denominar CLUB de ROBÒTICA a aquests espais d’aprenentatge ‘maker’ amb solucions tecnològiques com la robòtica, programació, fabricació digital 3D i realitat virtual.

El desenvolupament de les competències STEAM es basarà en un aprenentatge basat en projectes, a on els alumnes utilitzaran les diverses tecnologies com vehicle d’expressió per presentar prototips i serveis innovadors, en comunitat internacional.

A qui va dirigit

Alumnes d’INFANTIL (P4 i P5)

En aquesta franja d’edat es ‘gamificarà’ el procés d’aprenentatge, introduint d’una manera molt engrescadora les habilitats de mecanitzat amb màquines simples i rutines de pensament per fer narratives, amb eines LEGO Education i Albert.

Els alumnes desenvoluparan el raonament espaial i la seva creativitat estratègica, treballant en equip. Els projectes que es desenvoluparan seran des de la vessant tecnològica, cultural i de l’estètica-art.

Alumnes de PRIMÀRIA

Els alumnes desenvoluparan projectes motivadors ‘maker’, a on es combinaran elements tecnològics com autòmats, sensors, actuadors, etc. amb materials consumibles, per presentar plantejaments innovadors des de la vessant social i de la ciutadania.

Es treballarà amb sistemes complexos de mecanitzat com robots LEGO Education / Makeblock / Makey Makey, així com eines de programació com Scratch, i disseny 3D amb CoSpaces per presentar un projecte en realitat virtual en comunitat internacional.

Alumnes d’ESO

Els alumnes desenvoluparan projectes ‘maker’ d’emprenedoria, combinant les tecnologies acord al propòsit i funcionalitats que l’alumne pretengui desenvolupar.

Es treballaran diverses tecnologies per prototipar, com Micro:Bit i fabricació digital 3D amb TinkerCAD i Ultimaker, així com eines per presentar a en realitat virtual com programació sobre CoSpaces.  Els alumnes treballaran en comunitat internacional rebent feedback dels seus projectes, vehiculant les comunicacions en llengua anglesa.

Relació amb les famílies

Trimestralment es facilitarà un informe individual format ‘rúbrica’, així com un seguit de fotos-videos representatius dels treballs.

MES INFORMACIÓ: https://www.igniteseriousplay.com/ca/educacio/extraescolar-robotica

 

By IGNITE learning
info@igniteseriousplay.com