Escacs

ESCACS

  Edat Educació primària, P5
  Horari Primaria: Dilluns de 13:45 a 14:45h
Infantil: Dilluns de 13:30 a 14:30h
  Preu 23€/mes
   

 

Llibre de text gratuït amb la primera quota.

Activitat de fi de curs, amb el lliurament de medalles o diplomes per als alumnes

Informe final de curs

ESCOLA D’ESCACS MIQUEL ILLESCAS

Escacs

EDAMI CURS 2019 – 2020

Des de 1999, portem els escacs a les millors escoles de Barcelona.

EL NOSTRE EQUIP

Els nostres cursos són impartits per monitors especialitzats amb titulació homologada i provada experiència en l’ensenyament dels escacs. EDAMI manté amb els monitors una relació laboral d’acord a la normativa vigent. A més a més, el nostre coordinador Michael Rahal és a disposició del centre per oferir tot el suport que calgui.

LLIBRES DE TEXT

A EDAMI editem la nostra pròpia col·lecció de llibres de text en tres volums “Aprendemos a pensar jugando”, obra especialment creada per portar els escacs a l’àmbit escolar on plantegem el joc-ciència i la resta de jocs mentals com eines d’ensenyament transversal. Els continguts es relacionen amb matèries vinculades a les matemàtiques o a la llengua. Els monitors assignaran a cada alumne el volum més adient al seu nivell. Els llibres restaran propietat dels alumnes.

MATERIAL DE JOC

EDAMI cedirà al centre, en règim de dipòsit, el material d’escacs necessari per al desenvolupament de les activitats: murals, taulers i peces. Els nostres monitors seran els encarregats de l’ús i manteniment, ocupant-se també del transport i la reposició, si s’escau. El centre es responsabilitzarà del material fora de les hores de classe.

ACTIVITATS COMPLEMENTÀRIES

Organitzarem diverses activitats educatives dins l’horari de classe, així com d’altres de promoció a la pròpia escola, obertes a tothom. Tots els alumnes seran convidats a participar a la festa de fi de curs que organitzarem a Barcelona. Al llarg del curs, desenvoluparem activitats relacionades amb la informàtica -instal·lant de franc, als ordinadors de l’escola, versions de demostració de programari relacionat amb els escacs-, convocarem concursos de dibuix, incentivarem la participació en torneigs i fomentarem altres activitats formatives.

EDAMI forma part de Chess Education and Technology, S.L / CIF: B62057344
C/ Francisco Giner, 42 – 08012 Barcelona

www.edami.com