Inscripció per ser Delegat

Benvolgudes famílies,

Estem a l’inici d’un nou curs i des de l’APASOR volem treballar ja per l’elecció d’un Delegat de pares pel curs 2017-2018.

Les funcions dels Delegats venen descrites en el corresponent Reglament Intern, essent la funció principal la d’exercir de portaveu del col·lectiu de pares i mares del curs que representi fent d’interlocutor amb l’Escola a través de l’APASOR. Volem recordar que queden exclosos els temes de caire pedagògic i temes individuals, doncs aquests són competència d’altres òrgans.

Per poder presentar-se com a Delegat es requereix ser soci de l’APASOR i manifestar la intenció de ser-ho mitjançant la butlleta adjunta (Butlleta d’Inscripció) o insertant les dades al formulari al final de la pàgina. Amb la implicació dels Delegats volem contribuir a incrementar el grau de comunicació entre els pares i l’escola.

Els Delegats fan aproximadament un reunió cada mes i mig, on hi participa a més algun membre de la Junta Directiva de l’APASOR. En aquestes reunions es tracten temes que als pares els preocupen i s’intenta donar respostes i solucions el més aviat possible, i també es
tracten iniciatives i possibles col·laboracions.

En nom de la Junta Directiva de l’APASOR volem agrair-vos la vostra tasca durant el curs. La vostra col·laboració ens beneficiarà segur a tots.

Us animem a tots/totes a col·laborar, omplint les dades següents i fent-les arribar a la bústia que l’APASOR tenim a Secretaria de l’escola, via correu electrònic a apasor@gmail.com o omplint el formulari següent abans del dia 23 de setembre.

GRÀCIES,

La Junta Directiva

Notes:

  • En cas de tenir altres fills al centre indicar només el nom del fill/filla del curs que es vol representar.

IMPORTANT: Pel fet de ser delegat es publicarà el correu electrònic i/o el telèfon de contacte que heu facilitat a la resta de famílies de la classe per tal que pugueu ser contactats i mantenir la comunicació que sigui necessària per a la gestió de les tasques pròpies del delegat de curs.