1º REUNIÓ DE DELEGATS CURS 2016-2017 (14-09-2016)

14 DE SETEMBRE DE 2016

DELEGATS ASSISTENTS: P3 A, P3 B, P4 A, P5 A, P5 B, 1r EP A, 1r EP B, 2n EP A, 3r EP A, 4rt EP B, 5è EP A, 6è EP A, 6è EP B, 1 ESO A, 1 ESO B, 2 ESO A, 2 ESO B, 3 ESO A, 4 ESO B.

RESUM

La reunió comença poc més tard de les 17:10 hores.

A continuació s’exposen els punts tractats a la reunió:

  1. Es fa un repàs als delegats que, amb alguns canvis de classe, s’han hagut de reubicar.
  2. S’informa de la última instància presentada a l’ajuntament amb una nova resposta denegant el canvi de lloc dels contenidors.
  3. Es comenta que el Director indica que es farà el simulacre en el primer trimestre però els delegats volen presentar igualment una carta a la Secretaria de l’escola.
  4. Es demana als delegats recollir els correus electrònics a les reunions d’inici de curs, els delegats del parvulari parlaran a les seves pròpies classes i els delegats de primària ho faran per cicle.
  5. Es demana que els delegats parlin als grups per sol·licitar la participació dels pares associats com a delegats o per participar de la Junta Directiva. També animar els no associats a associar-se i fer publicitat de les comissions que es volen promoure aquest curs.
  6. Les bates del parvulari no són gens funcionals, treuen l’autonomia que se suposa que és una de les metes d’aquest cicle. Es comenta que fins i tot part del professorat no està content amb el canvi. Demanen una solució.
  7. Es comenta que el tema de l’ombra del pati està pendent de presentar-se per la Junta a la resta d’associats donat que suposa una despesa de pes i es vol demanar el vot.
  8. Demanen jocs nous per la sala de jocs, els nens que s’hi queden no tenen colors variats i els jocs fa temps que són els mateixos i hi manquen peces. Es proposa fer una crida via delegats per recollir alguna joguina que permeti fer renovació.
  9. El delegat Angel Luis Garcia comenta que el proper dilluns dia 19 de setembre presentarà el llistat de signatures d’associats per demanar assemblea extraordinària per demanar eleccions. Per tant, demana que hi assisteixi a la reunió de Junta algú amb signatura per fer la recollida del document i segell.
  10. La coordinadora de delegats informa que deixa el seu càrrec i deixa oberta la opció que algun dels delegats es pugui presentar. S’informa que el coordinador ha de formar part de la Junta Directiva de l’Apasor.

Finalitza la reunió prop de les 18:30 de la tarda.

Download Document: 1º REUNIÓ DE DELEGATS CURS 2016-2017