Festa i Concurs de Carnestoltes

INSCRIPCIONS AL CONCURS DE
DISFRESES I COMPARSES:
  Inscripcions  a:
http://www.apasor.cat/concurs-carnestoltes
    Recull el teu dorsal el mateix dia al bar fins a les 11:00h.

Categoria infantil (fins a 6 anys) 3 premis 
Categoria júnior  (fins a 14 anys) 3 premis
Categoria adult (fins a  99 anys) 3 premis
Categoria comparsa (+ de 3 persones) 3 premis

Inscriu-te al concurs de disfresses


L'APASOR amb NIF G08776957 recollim les vostres dades amb la finalitzat de donar-vos els serveis de seguiment d'activitats, així com poder informar-vos d'activitats de l’entitat que poden ser del vostre interès.
Aquestes dades seran conservades durant tot el temps que es mantingui la relació amb l'APASOR o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals.

Les vostres dades no seran cedides a tercers.
En aquest sentit, consentiu expressament i autoritzeu de manera voluntària que totes les vostres dades siguin tractades per l'APASOR per donar compliment a la finalitat indicada anteriorment.

Donant compliment al Reglament Europeu 2016/679 de 27 d' abril de 2016, relatiu a la protecció de las persones físiques respecte al tractament de les seves dades, us informem que podeu accedir a la consulta de les vostres dades així com exercir els drets d’accés, rectificació, oposició, supressió, limitació del tractament i portabilitat mitjançant un escrit adreçat a: carrer Hedilla, 66 (08031 – BARCELONA) o a l’adreça d’email apasor@gmail.com