Caminada a Collserola 2017

Caminada Can Coll 2017
Caminada Can Coll 2017

6ª CAMINADA A COLLSEROLA

Diumenge 21 de maig

Caminada Can Coll 2017Inscripció gratuïta

No obstant es pot fer una aportació voluntària de 2 euros per adult que es destinaran a activitats solidàries i també a activitats amb motiu de les Festes de La Salle Horta. Podeu deixar les vostres aportacions a les secretaries del cole.

L’Apasor en col·laboració amb l’escola organitza la Sisena CAMINADA A COLLSEROLA. Ens anem a CAN COLL el diumenge dia 21 de maig de 2017.

Punt de partida: darrera del Parvulari, com sempre, a les 9,00h. Des d’allí ens enfilarem pel camí que ens portarà per davant de l’Hospital de San Lázaro, fins a la carretera que ve de la Torre Baró. Creuarem la Ctra. del Cementiri pel pont elevat i seguirem la pista fins arribar al desviament de Can Ferrer.

Deixem enrere el Forat de Vent i seguirem el camí que condueix a través del bosc, on comença la part del recorregu més abrupta i salvatge, accentuat en el moment en el qual interceptem el Torrent de Sant Iscle. Seguirem el curs del torrent per una de les valls menys conegudes de la Serra de Collserola.

Pararem a la font de Can Lloses per reposar forces, cap a can Fermí. Poc abans d’arribar a can Fermí, ens desviarem a la dreta, en direcció al cementiri, de nou per un corriol de bosc, fins sortir de nou a una altra pista principal que ens portarà a Can Catà.

Continuarem per la pista principal, direcció a Can Coll. El camí ens portarà fins a la zona de pícnic de Can Coll, on ens aturem a l’antiga esplanada anterior per descansar, menjar i jugar. Els temps aproximat per aquest recorregut és de 3h. La proximitat de la zona de pícnic i l’aparcament fa possible que la tornada es pugui fer en vehicle particular.

Un cop feta la provisió i recuperades les forces, la tornada es fa a les 16 hores anant per la pista que porta a Can Sardà, passarem per la Font dels Caçadors i pujarem (molt, es puja molt i molta estona) fins trobar-nos una altra vegada al Forat del Vent, baixant fins a Barcelona per la pista de l’Hospital de Sant Llàtzer, per acabar novament en la clínica Stauros. L’arribada està prevista a les 19h.

Recorregut

Aquest és el perfil d’elevació del recorregut de 16,9km que vam seguir l’any passat i que novament farem aquest any:

PerfilElevacio

Podeu consultar els detalls del recorregut a la pàgina de wikiloc següent:

http://es.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=4342474

Cal portar calçat còmode, aigua i el dinar. No està previst cap avituallament ni subministrament de begudes o aliments. Si algú vol pujar fins a Can Coll en cotxe ho pot fer dons hi trobarà un aparcament pels cotxes en arribar-hi. Us proposem portar una samarreta de color blau per intentar anar una mica conjuntats

Per informar les autoritats competents és necessari fer una PREINSCRIPCIÓ: cal que ompliu aquesta butlleta  i que la retorneu a la secretaria de l’escola o bé al tutor o a la tutora dels vostres fills com a molt tard el 18 de maig.

 

 

ANIMEU-VOS!!!!  Ens ho passarem d’allò més bé.!

 

Sé el primero en comentar

Deixa un comentari

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.